Tuesday, 19.11.2019
Art Gallery, Modern Paintings
and Design, Art for Sale Online

 

˝Törekedjünk a fejlődésre˝ - Eleonora legújabb kiállítása Hegykőn

 

A Sopronban élő festő, Döngölö Eleonora 11. kiállítása szeptember végéig látogatható: absztrakt, modern képek, női arcok, csendéletek a tárlaton.

Az olimpiai játékok jelmondata latinul a "Citius, Altius, Fortius", amely magyarul annyit jelent, hogy "gyorsabban, magasabbra, bátrabban". Ezt a jelmondatot választotta legújabb kiállítása hívószavainak Döngölö Eleonora.

- Nemcsak a művészetben, hanem az élet minden területén is fontos, hogy ne ragadjunk meg egy szinten, nem szabad megállni, törekedjünk a fejlődésre, a jobbra. Ezt az üzenetet szeretném átadni a tárlatom képeivel - fogalmazott a kisalfold.hu-nak a 14 éves kora óta Sopronban élő festő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- A női arcok, a csendéletek, a hatalmas gyümölcsök ábrázolása mellett az absztrakt, modern irányzatba is belekóstoltam, így ilyen témájú képek is láthatóak a tárlaton. A kiállítást Völgyi János, hegykői festőművész nyitotta meg, és az estnek volt egy meglepetése is. Kulakov Oleg barátom hobbija, hogy különleges, nem mindennapi tárgyakat gyűjt. Elhozta ezeket a megnyitóra, az érdeklődők ritka kiskanalaktól elkezdve a különleges maszkokig megtekinthették gyűjteménye darabjait - mesélte Eleonora.

Eleonora tizenegyedik kiállítása a hegykői Tornácos étteremben nyílt meg, szeptember végéig ingyenesen látogatható.

- Ezek ˝tornácos˝  tárlatok már szinte nemzetközi kiállítások, hisz nem csak magyarok tekintik meg, hanem sok osztrák és orosz, ukrán ismerősöm jön el megnézni - fűzte hozzá a festő.

 

Copyright MyCorp © 2019 |